Klantervaringen

Als bedrijf zijn wij blij met onze klanten, zeker als ze tevreden zijn. Daarom vragen wij of u een review wilt achterlaten. Zo kunnen onze nieuwe klanten lezen over ervaringen met ons.

Vertel over uw ervaring! Dit doen we in samenwerking met klantenvertellen.nl, laat via onderstaande knop uw review achter. Wij plaatsen uw review dan zo snel mogelijk op onze website.

Een aantal regels: uw review

  • Is ter zake en gaat met name over de dienstverlening;
  • Is begrijpelijk geschreven met verzorgd taalgebruik;
  • Heeft een lengte van minimaal 20 woorden.
Review Schrijven

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Aanvragen

We bellen u terug!
573 beoordelingen
door Els uit Roermond

12-2-2020 meubels woonkamer opgehaald, 20-2-2020 weer retour. Geweldige werknemers, die vakkundig en snel werken. Rik de complimenten voor jou en je super team, bedankt. ๐Ÿ‘

door Marita uit Roermond

verhuizen van een aantal pallet rekken

door Rene uit Den Haag

Alleen maar complimenten voor Team Dieteren op alle fronten: opname, uitvoering, nazorg. Vriendelijk, snelle communicatie, meedenken, zeer prettig om thuis te ontvangen.

door Ralf en Elke Bac uit Weert

Onze ervaring is zeer positief. De verhuizers waren er op de afgesproken tijd en ze hebben in korte tijd alles ingeladen. Ook het uitladen ging prima. Vandaag kregen we zelfs nog een mooie bos bloemen. Kortom, we zijn heel erg tevreden over dit bedrijf. En we zullen jullie ook zeker aanbevelen bij anderen.

door Liesbeth uit Roermond

Mijn verhuizing in de binnenstad was geen hele grote maar wel een 'lastige'. De contacten via de telefoon waren klantvriendelijk. De intake en het in kaart brengen van mijn wensen verliep op een ontspannen manier. Daarna heb ik nogal wat wijzigingen gevraagd en hier werd niet moeilijk over gedaan. De verhuizing zelf verliep efficiรซnt en snel. Als er afgeweken werd in de tijdstippen was er altijd overleg. Dankzij de deskundige verhuizers heb ik geen 'verhuisstress' ervaren. Complimenten voor dit team!

door Peet uit Roggel

Bedrijf herstelt alles netjes als er per ongeluk iets fout is gegaan.

door J uit Wassenberg

Intake door Rik Dieteren zelf. Zorgvuldige wijze en inschatting voor meubelopslag. Dozen vlgs afspraak geleverd. De verhuisdag zelf door de verhuizers ook een inschatting over de hoeveelheid. Daarna inpakken en inladen. Uiteindelijk nog een box erbij moeten halen. Netjes gewerkt. Rekeningen via automatische incasso. Voor het weer uit de opslag terug laten komen van de spullen was een mail voldoende en op de afgesproken tijd aanwezig. Weer netjes gewerkt en de meubels naar de juiste ruimte gebracht met genoeg aandacht en zorgvuldigheid. Dozen ophalen kan alleen op zaterdag en net een dag te laat aangemeld. Echter kon toch ook gecombineerd worden met een andere activiteit in de omgeving op een dinsdag.

door Kees uit Heythuysen

Goede service volgens afspraak

door Jeuring uit Roermond

De verhuizers waren goed georganiseerd, prettig kwartet en voor we het wisten, stond alles in de vrachtwagens. Kortom, VERHUIZEN MET HET TEAM VAN DIETEREN, VOELDE ALS ONTZORGD WORDEN. VOOR HET HELE TEAM VERHUIZERS + DAME(S) VAN DE PLANNING EN INVENTARIST: EEN DIKKE 10. DANK JULLIE WEL. ๐Ÿ‘๐Ÿ‘๐Ÿค—๐Ÿ™Œ๐Ÿ™‹โ€โ™€๏ธ๐Ÿ™‹โ€โ™‚๏ธ

door dominicanessen v uit Haelen

Zie hierboven

door Hannie uit Roermond

Goede service en empatische dienstverlening zowel voor als tijdens de verhuizing.

door Frank uit Hamont-Achel

Ik heb de samenwerking met Van Dieteren als zeer goed ervaren. Perfecte communicatie en komen gemaakte afspraken na. Tevens is het personeel zeer netjes en klantvriendelijk. De eerst volgende keer bij een verhuisproject zal ik Van Dieteren wederom raadplegen.

door Monica uit Frankrijk

Goede service, goede dienstverlening, goede opslag, goede communicatie enzovoorts er mag overal goed voorgezet worden.

door Karel uit Kessel

Goed materieel. Hier versta ik onder: goede dozen om alles in te pakken, hoezen om alle meubels te voorkoming van beschadigingen, lift, er werd voorzichtig omgesprongen met de spullen door het vriendelijk personeel. Zoals boven reeds gemeld, de verhuizing is perfect geregeld. Een grote pluim.

door piet van bragt uit Roermond

De organisatie van de hele verhuizing was voortreffelijk. Zowel vanuit Bergen NH als de aankomst in Roermond. Prima vaklui en een hele verademing als je met zo'n mensen kunt werken. De volgende verhuizing, we bellen u.

door Thea. uit Herten

Alles wordt tot in de puntjes verzorgd.

door Hester uit Roermond

Vriendelijke medewerkers, snel en voorzichtig met spullen. Zelfs nog ongevraagde goede tip gekregen bij aanluiten van droger. Prima!

door Babette uit Weert

Vakkundig en snel

door Steffie uit Roermond

Alles is heel goed verlopen, van begin tot eind. Verhuizers zijn heel vriendelijk, kundig en denken mee. Als we weer verhuizen gaan we zeker weer gebruik maken van jullie super service!

door Andrรฉ uit Sint Odilienberg

Een volledig kindcentrum (school / logopedie / kinderopvang en ontwikkelgroep) verhuizen is een uitdaging...... Als je dat als verhuisbedrijf goed, met geduld, snel, zonder enge schade en effectief kunt realiseren dan ben je een topper. En dat alles door verhuizers met de hele dag een brede glimlach op het gezicht. Zouden we weer verhuizen (ik hoop het niet) dan weten we jullie weer te vinden.

door Mandy uit Melick

Alle afspraken werden goed nagekomen.

door Bernd uit Valkenswaard

Prima voor elkaar, hard werkende mannen en vooral ook zeer aardig, keurig en correct. Vakwerk!

door Har Daamen uit Roermond

Verhuizing Linne naar Roermond is vlot verlopen, evenals het afleveren van meubels in Sittard. Erg tevreden over totale afhandeling en behandeling van meubels bij demonteren, transport en monteren. Correcte medewerkers.

door Theo uit Roermond

Vakwerk!

door Roel uit Roermond

Snel beschikbaar, deskundig en vriendelijk personeel en prima organisatie.


Meer klantervaringen Oude Klantervaringen

 

Bellen