Klantervaringen

Als bedrijf zijn wij blij met onze klanten, zeker als ze tevreden zijn. Daarom vragen wij of u een review wilt achterlaten. Zo kunnen onze nieuwe klanten lezen over ervaringen met ons.

Vertel over uw ervaring! Dit doen we in samenwerking met klantenvertellen.nl, laat via onderstaande knop uw review achter. Wij plaatsen uw review dan zo snel mogelijk op onze website.

Een aantal regels: uw review

  • Is ter zake en gaat met name over de dienstverlening;
  • Is begrijpelijk geschreven met verzorgd taalgebruik;
  • Heeft een lengte van minimaal 20 woorden.
Review Schrijven

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Aanvragen

We bellen u terug!
610 beoordelingen
door Haoanh uit Phan

Fijn dat de verhuizing eerder kon ivm Corona. Ook prettig dat er toch meerdere verhuizers waren, wel lastig om dan ook nog 1,5m afstand te houden. We vonden het jammer dat eerst alles vol werd geladen, voordat het naar het nieuwe adres ging. Je kan dan helemaal niks. Verhuizers waren m.i. hardwerkend met humor, maar soms ook op het randje. Enkele meubelstukken waren niet helemaal perfect terug geïnstalleerd.

door GAM Stevens uit ROERMOND

Het was een uitstekende ploeg die als geheel alsook de leden ervan de kenmerken vertoonden zoals hierboven aangegeven. Vooral is tekenend dat ze ondanks de snelheid waarmee ze werken toch rust uitstralen.

door Hans uit Melick

Het contact met Rik was prima, ze konden heel snel schakelen en het huis was binnen 1 dag helemaal leeg en klaargemaakt voor oplevering aan de bouwvereniging, die het huis accepteerde zoals Rik zijn medewerkers het achter gelaten hadden.Prima Job voor een prima prijs! Had het zelf niet zo snel gedaan en de afvoer kunnen regelen. Bedankt jongens voor de super kwaliteit!

door Ai de Bock - Janssen uit Roermond

Alles goed geregeld. Zeer vriendelijk en behulpzaam. Dit verhuis bedrijf zou en zal ik iedereen aanbevelen.

door Marion uit Roermond

Super, zeer klantvriendelijk bedrijf. Correcte, hardwerkende medewerkers. Ze hebben al een paar keer voor ons een verhuizing gedaan en ik kan ze alleen maar aan iedereen aanbevelen!

door M. Hermans uit Baexem

Meubels worden goed beschermd. De sfeer is goed. Op zo’n manier wordt verhuizen genieten.

door Jacques uit St Odiliënberg

Praktische en financiële afspraken voor 100% nagekomen!!!!

door Marjo uit Roermond

De reden dat ik geen 10 geef, is omdat er een vierde persoon bij was die eerder als stoorzender fungeerde dan als onderdeel van een goed geoliede machine, gevormd door de drie anderen. Wat de drie anderen rechts neerzetten, pakte hij op zette hij links neer. Totaal overbodige acties en weinig eigen initiatief. Ik heb dit gemeld aan de persoon bij wie ik de betaling deed. Verder niets dan lof!

door Frank uit Benjamins

De collega’s van Dieteren hebben voor ons de verhuizing van begin tot einde verzorgt. Wij zijn oprecht heel erg tevreden over het werk wat ze voor ons verricht hebben in een kort tijdsbestek. Hartelijk dan Rik Dieteren en collega’s!! En ook bedankt voor de mooie bos bloemen.

door Arnold uit Roermond

Klus wordt op afgesproken tijd aangevangen. De mannen zijn behulpzaam en staan open voor vragen en lossen die op. Geen stress maar rustig doorwerken.

door Max uit Roermond

Na het plotseling overlijden van mijn moeder moest mijn hulpbehoevende bejaarde vader noodgedwongen van mijn ouderlijk huis, verhuizen naar een verzorgingsinstelling. Rik Dieteren en zijn team hebben het pand dat verkocht moest worden perfect ontruimd en opgeleverd. Menselijkheid en meedenken stonden daarbij centraal. Ik kan niets anders dan 5 sterren geven, maar als ik er 10 kon geven kregen ze die ook. Ondanks de droevige aanleiding van de ontruiming heb ik een absolute positieve ervaring gehad. Toppers!

door Carla uit Roermond

fantastisch werk geleverd!!! Vriendelijke en correcte werknemers die heel zorgvuldig en vakkundig hun werk doen Over de kosten graag volgende keer vooraf beter informeren

door Rik uit Eindhoven

Nette en kundige verhuizers! Echt een aanrader.

door h.l. pieters uit swalmen

De medewerkers zijn vriendelijk en denken met je mee. Ze gaan zorgvuldig met je spullen om en werken snel, schoon en met goede materialen

door Pwhh.willems uit Swalmen

Personeel neemt je op zo'n drukke dag veel werk uit handen, zijn vriendelijk, vragen alles netjes. Betreft ook mevrouw op kantoor, zeer accuraat en vriendelijk, behulpzaam. Top bedrijf, kan ik iedereen aanraden.

door Jack Stoffels uit Echt

En heel professioneel bedrijf, top service, met vriendelijke en vakkundige medewerkers, alles verliep zoals was afgesproken.

door Fons van Gent uit ROERMOND

Onze verhuizing is heel soepel verlopen, ondanks de Corona maatregelen. De mannen waren heel vriendelijk en behulpzaam. Ze werkten met z'n drieën heel efficient en snel. De eerste auto was om half 9 bij ons en om half 3 stond alles op ons nieuwe adres binnen. Zelfs de fietsen, die ik buiten geparkeerd had, bleken ze binnen gezet te hebben, toen ik dat 's avonds zelf wilde gaan doen. Alle lof voor Rik Dieteren en zijn mensen.

door Linda uit Heel

Rik Dieteren verhuizingen heeft ons zowel privé als onlangs zakelijk verhuisd. Beide verhuizingen zijn zo soepel en vooral zorgeloos voor ons als klant verlopen. En complimenten aan het totale team. De mannen zijn stuk voor stuk klant vriendelijk en weten wat ze doen.

door Manon uit Herkenbosch

We zijn tijdens onze verhuizing vakkundig begeleid door het team van Rik Dieteren waardoor alles snel & goed geregeld was en we nu kunnen genieten van ons nieuwe huis! 🙂

door Esther uit roermond

Voor de tweede keer ze ingeschakeld om te verhuizen. Alles keurig en zeer vriendelijk.

door Emmy uit Montfort

Ze waren enkele spullen vergeten goed dat ik in de buurt woon van mn oude adres verder tevreden Dank voor de bloemen

door Peter uit Posterholt

De verhuisploeg stond op het afgesproken tijdstip voor de deur, ging meteen aan de slag en de mannen toonden een enorme energie met een goed humeur. Met stijgende verbazing heb ik gezien hoe vakkundig en snel alles geladen werd met veen aandacht voor de spullen. Er werd geen tijd verspild en op het nieuwe adres werd alles weer vlot uitgeladen en naar de bedoelde vertrekken gebracht. De meubels werden goed op hun plaats gezet. Een bijzonder prettige ervaring en we hebben een geweldig respect voor deze mannen die met een continu blij en vrolijk gezicht hun werk deden. We kunnen jullie bedrijf bij iedereen aanbevelen. Het liefst zouden we 6 sterren geven. Groet, Peter en Miriam van Mierlo

door Roel Steeghs uit Reuver

Good meegedacht en snel en correct geholpen.

door J.G.C. uit Roermond

De overeengekomen werkzaamheden werden snel en correct uitgevoerd. De vrijgekomen materialen werden gescheiden afgevoerd, materialen die nog bruikbaar waren zijn naar de recycling afgevoerd en de overige materialen die van geen waarde waren zijn naar het stort afgevoerd. Op het eind is de woning bezemschoon gemaakt en is het tegelwerk en sanitair gepoetst. Het uiteindelijke resultaat was een lekker fris ruikende woning.

door Kim janissen uit Posterholt

Spullen waarmee ze werken zijn goed en schoon, de mensen zijn vriendelijk, behulpzaam en harde werkers. Als er vragen zijn goede en correcte hulp. Onze 2e ervaring, helemaal top. Echt een zorg minder.


Meer klantervaringen Oude Klantervaringen

 

Bellen