Klantervaringen

Als bedrijf zijn wij blij met onze klanten, zeker als ze tevreden zijn. Daarom vragen wij of u een review wilt achterlaten. Zo kunnen onze nieuwe klanten lezen over ervaringen met ons.

Vertel over uw ervaring! Dit doen we in samenwerking met klantenvertellen.nl, laat via onderstaande knop uw review achter. Wij plaatsen uw review dan zo snel mogelijk op onze website.

Een aantal regels: uw review

  • Is ter zake en gaat met name over de dienstverlening;
  • Is begrijpelijk geschreven met verzorgd taalgebruik;
  • Heeft een lengte van minimaal 20 woorden.
Review Schrijven

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Aanvragen

We bellen u terug!
596 beoordelingen
door Pwhh.willems uit Swalmen

Personeel neemt je op zo'n drukke dag veel werk uit handen, zijn vriendelijk, vragen alles netjes. Betreft ook mevrouw op kantoor, zeer accuraat en vriendelijk, behulpzaam. Top bedrijf, kan ik iedereen aanraden.

door Jack Stoffels uit Echt

En heel professioneel bedrijf, top service, met vriendelijke en vakkundige medewerkers, alles verliep zoals was afgesproken.

door Fons van Gent uit ROERMOND

Onze verhuizing is heel soepel verlopen, ondanks de Corona maatregelen. De mannen waren heel vriendelijk en behulpzaam. Ze werkten met z'n drieën heel efficient en snel. De eerste auto was om half 9 bij ons en om half 3 stond alles op ons nieuwe adres binnen. Zelfs de fietsen, die ik buiten geparkeerd had, bleken ze binnen gezet te hebben, toen ik dat 's avonds zelf wilde gaan doen. Alle lof voor Rik Dieteren en zijn mensen.

door Linda uit Heel

Rik Dieteren verhuizingen heeft ons zowel privé als onlangs zakelijk verhuisd. Beide verhuizingen zijn zo soepel en vooral zorgeloos voor ons als klant verlopen. En complimenten aan het totale team. De mannen zijn stuk voor stuk klant vriendelijk en weten wat ze doen.

door Manon uit Herkenbosch

We zijn tijdens onze verhuizing vakkundig begeleid door het team van Rik Dieteren waardoor alles snel & goed geregeld was en we nu kunnen genieten van ons nieuwe huis! 🙂

door Esther uit roermond

Voor de tweede keer ze ingeschakeld om te verhuizen. Alles keurig en zeer vriendelijk.

door Emmy uit Montfort

Ze waren enkele spullen vergeten goed dat ik in de buurt woon van mn oude adres verder tevreden Dank voor de bloemen

door Peter uit Posterholt

De verhuisploeg stond op het afgesproken tijdstip voor de deur, ging meteen aan de slag en de mannen toonden een enorme energie met een goed humeur. Met stijgende verbazing heb ik gezien hoe vakkundig en snel alles geladen werd met veen aandacht voor de spullen. Er werd geen tijd verspild en op het nieuwe adres werd alles weer vlot uitgeladen en naar de bedoelde vertrekken gebracht. De meubels werden goed op hun plaats gezet. Een bijzonder prettige ervaring en we hebben een geweldig respect voor deze mannen die met een continu blij en vrolijk gezicht hun werk deden. We kunnen jullie bedrijf bij iedereen aanbevelen. Het liefst zouden we 6 sterren geven. Groet, Peter en Miriam van Mierlo

door Roel Steeghs uit Reuver

Good meegedacht en snel en correct geholpen.

door J.G.C. uit Roermond

De overeengekomen werkzaamheden werden snel en correct uitgevoerd. De vrijgekomen materialen werden gescheiden afgevoerd, materialen die nog bruikbaar waren zijn naar de recycling afgevoerd en de overige materialen die van geen waarde waren zijn naar het stort afgevoerd. Op het eind is de woning bezemschoon gemaakt en is het tegelwerk en sanitair gepoetst. Het uiteindelijke resultaat was een lekker fris ruikende woning.

door Kim janissen uit Posterholt

Spullen waarmee ze werken zijn goed en schoon, de mensen zijn vriendelijk, behulpzaam en harde werkers. Als er vragen zijn goede en correcte hulp. Onze 2e ervaring, helemaal top. Echt een zorg minder.

door Cynthia uit Beegden

Het is altijd een heel gedoe, zo'n verhuizing. En als je dan zelf - en de mensen om je heen - niet zo goed zijn met zware dingen tillen, dan is het zaak om iemand te zoeken die dat voor je kan doen. Ik had al goede dingen gehoord over Rik Dieteren, dus ben daar voor gegaan. Prettig intakegesprek gehad en gehoord over hun duurzame materialen waarmee ze kasten inpakken enzovoort. Ik wilde zelf natuurlijk niet onderdoen aan zo'n klasse verhuisteam, dus ik had zelf al heel wat dozen overgebracht. Daardoor liep de verhuizing op de dag zelf voorspoedig! Fijne mensen die de verhuizing gedaan hebben, het is duidelijk dat de mensen van dit bedrijf zeer vakkundig zijn en ze gaan met respect met je spullen om. Het aantal geschatte uren van het intakegesprek was een prima schatting. De communicatie ging ook goed. Zo werd een (in)spannende verhuizing ontspannen en gezellig. Aanrader dus.

door Mieke uit Haelen

De hele verhuizing verliep op rolletjes. Prettig personeel, vakkundige aanpak en alles op de juiste plaats neergezet. Aan het eind van de dag voelden we ons al thuis in onze nieuwe woning.

door Kees van den Hombergh uit Melick

hardwerkende club van jonge, enthousiaste en betrokken mensen. Complimenten.

door Gusta uit Roermond

Van a tot z helemaal geweldig!

door Agnes uit Maastricht

Verhuizing en woningontruiming zijn uitstekend verlopen. Vriendelijk en vakkundig personeel.

door Daphne uit Roermond

Op 1,5 jaar tijd voor de 2de keer verhuizing geregeld en alles was weer prima in orde! Ook extra werkje dat niet was opgenomen in de oorspronkelijke offerte werd er met de glimlach nog bijgenomen. Voor een heel kleine beschadiging werd ook direct ter plaatse een compensatie aangeboden.

door Joselien uit Herkenbosch

Uitstekend verlopen, fijn en vakkundig personeel.

door sef uit Roermond

De mensen waren klantvriendelijk. Behulpzaam.

door Samah uit Roermond

Zeer vriendelijke medewerkers. Werken efficiënt, snel en professioneel. Zeker een aanrader!

door Louis uit Roermond

kort samengevat: een zeer deskundig en goed geolied team; een zeer integere firma want toen bleek dat de werkzaamheden minder waren dan aangegeven op de offerte, werd er een substantieel bedrag in mindering gebracht

door Maria uit Wijnandsrade

Wij verhuisden vanuit twee woningen (ver uit elkaar) tegelijkertijd naar één nieuwe. In ons nieuwe huis moest nagenoeg alles twee trappen omhoog naar de zolder vanwege een verbouwing. De jongens van Rik Dieteren bleven de hele dag vrolijk, correct en zorgvuldig. We zijn enorm tevreden met het resultaat!

door herman uit Reuver

van begin tot einde alles goed geregeld verhuizers vriendelijk en in overleg met ons waar alles moet staan vlug en toch rustig alles naar wens in elkaar en op zijn plaats gezet jullie hebben goed personeel groeten Herman

door Els uit Roermond

12-2-2020 meubels woonkamer opgehaald, 20-2-2020 weer retour. Geweldige werknemers, die vakkundig en snel werken. Rik de complimenten voor jou en je super team, bedankt. 👍

door Marita uit Roermond

verhuizen van een aantal pallet rekken


Meer klantervaringen Oude Klantervaringen

 

Bellen