Redenen om een opslagruimte te huren

schermafbeelding-2016-10-14-om-09-22-30Gemiddeld maakt iemand twee keer in zijn leven gebruik van een opslagruimte. Maar wanneer biedt een opslagruimte eigenlijk de oplossing? Wij hebben de meest voorkomende redenen van het huren van een opslagruimte voor u op een rij gezet.

Verhuizen

Het gebeurt vaak dat, wanneer u gaat verhuizen, u het oude huis al uit moet voor het nieuwe huis volledig af is. Omdat er nog opknapwerkzaamheden verricht moeten worden is het niet handig als er overal al spullen staan. U kunt er dan voor kiezen om uw inboedel (gedeeltelijk) op te slaan zodat het niet in de weg staat of de kans loopt dat het beschadigt.

Huis verkopen

Een opslagruimte is niet alleen handig wanneer het huis al verkocht is, maar ook wanneer u het nog moet verkopen. Het is alom bekend dat hoe minder spullen er in uw huis staan, hoe groter het lijkt. Door overbodige meubels en items in de opslag te plaatsten, doet u uw huis groter lijken. Dit kan leiden tot extra potentiële kopers.

Berging

Voornamelijk stadswoningen hebben vaak niet genoeg ruimte om alle spullen op te bergen. Een opslagruimte is dan ideaal voor de spullen waar u wel bij wilt, maar thuis geen plaats voor heeft. Een opslagruimte dient in deze gevallen als een soort zolder of garage.

Bedrijfsopslag

Heeft u een bedrijf? Dan heeft u waarschijnlijk nog meer spullen dan de meeste particulieren. Gebrek aan ruimte is een veelvoorkomend probleem bij bedrijven. Door een opslagruimte te huren bespaart u de kosten van het huren van een extra bedrijfsruimte. Ideaal wanneer u bijvoorbeeld seizoensgebonden voorraden heeft of uw bedrijf zich op een centrumlocatie bevindt.

Archiefopslag

Zowel particulieren als bedrijven hebben veel papieren die zij wel willen of moeten bewaren maar niet met enige regelmaat nodig hebben. Voorkom dat het papierwerk in de weg staat zonder dat u het gebruikt door een opslagruimte te huren via Rik Dieteren.

Naast het creëren van ruimte en het besparen van kosten zijn uw spullen in een opslagruimte bovendien beschermd tegen de eventuele gevolgen van vocht en ongedierte. Wilt u weten wat een opslag bij ons voor u kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

Bellen