Op zoek naar opslagruimte in Roermond? Wij helpen u!

Bent u van plan om op korte termijn te verhuizen naar een nieuwe woning? Of heeft u een dermate grote inboedel dat u niet alles meer in uw huidige woning of bedrijfspand kwijt kunt? Rik Dieteren helpt u graag bij zowel uw verhuizing, als de (tijdelijke) opslag van uw inboedel. Wij bieden u verschillende soorten opslag in Roermond en omgeving, van het opslaan van verhuisdozen tot een opslagruimte van dertig vierkante meter. Zo kunt u een deel van uw inboedel opslaan, wat u na de verhuizing in uw nieuwe woning in alle rust uit kunt pakken. Op die manier voorkomt u dat de verhuisdozen u tijdens de verhuizing in de weg staan.

Ook is een opslagruimte in Roermond ideaal voor particulieren en bedrijven die spullen uit hun inboedel niet het volledige jaar nodig hebben. Denk bijvoorbeeld aan de kerstversiering, de spullen voor een open dag van uw organisatie, vakantiespullen of uw archief. Rik Dieteren voorziet u graag van opslagruimte in Roermond en omgeving om deze spullen veilig op te kunnen slaan.

Een opslagruimte in Roermond huren

Rik Dieteren biedt u een uitgebreide service wanneer u kiest voor onze opslagruimte in Roermond. U heeft hierbij verschillende keuzes, uiteenlopend van een palletplaats in een stelling tot opslagruimtes van twaalf, vijftien of zelfs dertig vierkante meter. Zo vindt u voor iedere inboedel een geschikte opslag in Roermond! U kunt uw inboedel niet alleen bij ons opslaan, ook bieden wij u een haal- en brengservice om u zo goed mogelijk te kunnen ontlasten tijdens een verhuizing of het opslaan van (een deel van) uw inboedel.

Desgewenst pakken bij uw inboedel voor u in, waarbij we waardevolle en breekbare voorwerpen in folie, specifieke Biyomap schilderijhoezen en eigen ontworpen ProtectionQuilt schilderijhoezen inpakken om deze zo goed mogelijk te beschermen. Tijdens het inpakken houden we een overzichtelijke goederenlijst voor u bij. Zo weet u precies welk deel van uw inboedel in onze opslagboxen in Roermond ligt.

Mobiele opslag in Roermond

Naast de mogelijkheid om een vaste opslagruimte in Roermond te huren, kunt u er ook voor kiezen om een mobiele opslag in Roermond te gebruiken. Bij een mobiele opslag zorgen wij dat de mobiele opslag bij u thuis wordt gevuld en vervolgens naar onze opslag wordt vervoerd. Zo staan uw spullen niet in de weg, wat in verschillende situaties erg praktisch kan zijn. Een mobiele opslag in Roermond wordt onder meer aangeraden voor mensen die vanwege een verbouwing tijdelijk een opslag zoeken voor hun inboedel. Op het moment dat uw verbouwing afgerond is zorgen wij dat de aanhangwagen weer bij u thuis wordt afgeleverd. In de tussentijd wordt de aanhangwagen niet leeggehaald, zodat u deze weer in de goede volgorde uit kunt pakken. Bij de mobiele opslagruimte in Roermond zorgen we standaard voor dozen, dekens en folie om uw inboedel veilig in te pakken.

Wilt u uw mobiele opslagruimte in Roermond tussentijds bezoeken? Dit kan in overleg! Zo kunt u altijd bij uw spullen als u deze nodig blijkt te hebben.

Vraag een vrijblijvende offerte aan


Waaromrd

  • Gratis vrijblijvende offerte
  • Eén aanspreekpunt
  • Gespecialiseerd in kleinere verhuizingen
  • Extra aandacht voor senioren
  • Gratis verhuisdozen
  • Gratis verhuisverzekering
  • Verhuisliften service
  • Eigen inboedelopslag
Bellen