Over ons

Mag ik me voorstellen. Ik ben Rik Dieteren woonachtig in Roermond en in 2007  ben ik ( parttime )gestart met een eigen bedrijf. Ik heb 7,5 jaar bij Vodafone gewerkt waarvan 4 jaar als vestigingsmanager. In de laatste periode heb ik me ingeschreven bij de Kamer van Koophandel en ben begonnen als woningontruimer. Het idee heb ik te danken aan een klant van Vodafone die dit beroep ook uitoefent in de Regio Eindhoven. Dat heeft me aan het denken gezet. Niet veel later kwam ik in contact met één van de plaatselijke makelaars, zij maakte duidelijk behoefte te hebben aan een betrouwbare partner voor woning ontruimen en andere praktische diensten. Vrij snel had ik mijn eerste huis leeggeruimd. In het begin heb ik het ontruimen van woningen gecombineerd met mijn drukke baan bij Vodafone. Toen dit niet langer te combineren viel, heb ik besloten om me fulltime bezig te houden met woningontruiming.

Wij bieden onderscheidt door diverse diensten aan te bieden, niet alleen het woningontruimen. Op onze site kunt u lezen welke diensten we u nog meer kunnen aanbieden.

Mijn bedrijf bestaat inmiddels uit eigen opgeleid personeel, een eigen wagenpark, een eigen opslagruimte met kantoor/kantine en magazijn.

 

Met vriendelijke groet,

Rik Dieteren

We bellen u terug!
Bellen