Schakel de hulp van ons verhuisbedrijf in Echt in!

Bent u op zoek naar een ervaren verhuisbedrijf in Echt, of de omgeving hiervan? Verhuisbedrijf Rik Dieteren helpt u graag bij het verhuizen van uw inboedel, het leeghalen en ontruimen van uw woning of het tijdelijk stallen van spullen. Wij helpen u zowel bij particuliere, als bij zakelijke verhuizingen in Echt. Schakel de hulp van onze verhuizers in bij een verhuizing naar een ander appartement, voor het verhuizen van de inboedel van uw bedrijf of voor schoolverhuizingen. Wij vinden het belangrijk dat u moeiteloos naar uw nieuwe adres kunt verhuizen, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over uw verhuizing.

Terwijl u zich bezighoudt met het in orde maken van het papierwerk voor uw nieuwe woning, zorgen wij voor het verhuizen van uw inboedel. Wanneer u er ook voor kiest om uw woning te laten ontruimen, dan wordt uw oude woning bezemschoon door ons opgeleverd. Zo kunnen de volgende bewoners direct in uw oude woning trekken!

Uitgebreide hulp van verhuisbedrijf Rik Dieteren

Met ons verhuisbedrijf in Echt bieden we u een uitgebreide service aan, zodat u zelf geen omkijken meer heeft naar uw verhuizing. U bepaalt zelf welke werkzaamheden u door onze verhuizers uit laat voeren en welke taken u zelf op u neemt. Tot onze mogelijkheden behoren onder meer het inpakken van uw huisraad, het transporteren van de huisraad, het uitpakken van de huisraad en het tijdelijk stallen van uw huisraad. Dit is onder meer handig als u uw nieuwe woning eerst wilt schilderen, waarbij de verhuisdozen niet in de weg mogen staan.

Wij maken bij het inpakken van uw inboedel gebruik van onze zelfontworpen ProtectionQuilt dekens en Biyomap schilderijhoezen. Zo voorkomen we dat uw huisraad tijdens de verhuizing beschadigt. Indien gewenst bieden we u tevens kledingboxen, specifiek bedoeld voor hangende kleding, inpakpapier, tape en stiften aan.

Wanneer u uw inboedel zelf al heeft ingepakt, kunnen onze verhuizers u helpen bij het vervoeren van de huisraad. Veel mensen hebben weinig of geen ervaring met het rijden in een busje of vrachtwagen, waardoor de hulp van ons verhuisbedrijf in Echt wellicht gewenst is. Wilt u meer weten over de mogelijkheden om uw inboedel enkel door ons verhuisbedrijf in Echt te laten vervoeren?
Onze medewerkers staan u graag geheel vrijblijvend te woord!

Extra mogelijkheden van ons verhuisbedrijf in Echt

Wij bieden u meer dan de mogelijkheid om uw inboedel enkel in of uit te pakken en te vervoeren. Zo kunnen we uw huisraad volledig schoonmaken voordat we dit inpakken, kunnen we u helpen bij het ophangen van lampen in uw woning, zetten we zware voorwerpen op de juiste plek, enzovoorts. Zo heeft u hier zelf geen omkijken meer naar en hoeft u niet met zware meubels te sjouwen.

Na de verhuizing kunt u ook voor het schoonmaken en ontruimen van uw oude woning op de hulp van ons verhuisbedrijf in Echt rekenen. Wij zorgen ervoor dat uw muren en plafonds gewit worden,dat eventuele vloerbedekking verwijderd wordt, enzovoorts. Zo kunt u de woning bezemschoon aan volgende bewoners opleveren.

Vraag een vrijblijvende offerte aan


Waaromrd

  • Gratis vrijblijvende offerte
  • Eén aanspreekpunt
  • Gespecialiseerd in kleinere verhuizingen
  • Extra aandacht voor senioren
  • Gratis verhuisdozen
  • Gratis verhuisverzekering
  • Verhuisliften service
  • Eigen inboedelopslag
Bellen