Zoekt u een verhuisbedrijf in Limburg?

Bel Rik Dieteren!

Bent u op zoek naar een ervaren verhuisbedrijf in Limburg? De verhuizers van Rik Dieteren helpen u graag op weg bij seniorenverhuizingen, schoolverhuizingen, studentenverhuizingen, particuliere verhuizingen en bedrijfsverhuizingen! Voor ieder type verhuizing bieden wij u een passende oplossing! Naast de mogelijkheid om uw inboedel naar uw nieuwe woning te laten verhuizen, kunt u ook bij ons terecht voor het tijdelijk stallen van spullen, het schoonmaken van de huisraad, enzovoorts. Zo bieden wij u een totaaloplossing als u binnenkort in een nieuwe woning, een nieuw bedrijfspand of een nieuwe school trekt.

Terwijl wij ons richten op het verhuizen van uw inboedel, kunt u het papierwerk voor de (ver)koop van uw woning in orde maken of alvast wat klusjes in uw nieuwe woning uitvoeren. Denk aan het verven van de muren, het ophangen van lampen, of het bevestigen van de gordijnrails.

Verhuisbedrijf Rik Dieteren biedt u een totaaloplossing

Verhuisbedrijf Rik Dieteren uit Limburg biedt u bij iedere verhuizing een totaalpakket aan, waarvan u de samenstelling zelf bepaalt. Met dit totaalpakket heeft u geen omkijken meer naar uw aanstaande verhuizing en weet u zeker dat uw inboedel op een zorgvuldige wijze naar uw nieuwe woning wordt verhuisd. Het totaalpakket wat wij u kunnen bieden omvat onder meer het aanleveren van verhuisdozen en inpakpapier, het inpakken van de huisraad, het uitpakken van dozen, het uitvoeren van kleine klusjes in uw nieuwe woning en het gereedmaken van de oude woning voor een eindinspectie.

Bij het inpakken van uw huisraad maken onze verhuizers gebruik van onze zelfontworpen ProtectionQuilt dekens en Biyomap schilderijhoezen. Ook kunnen we u op verzoek kledingboxen leveren, die specifiek bedoeld zijn voor hangende kleding. Dit vergemakkelijkt het verhuizen van uw inboedel aanzienlijk en maakt de kans op beschadigingen aan uw inboedel kleiner.

Verhuizen? Stel uw eigen totaalpakket samen!

Bij ons verhuisbedrijf in Limburg bepaalt u zelf wat de samenstelling van uw totaalpakket wordt. Ons verhuisbedrijf in Limburg kan u bijvoorbeeld helpen met het aanleveren van verhuisdozen en inpakpapier, die u vervolgens met uw eigen familie of vrienden vult. Zo wordt een verhuizing in Limburg een stuk goedkoper. Zeker voor studenten die nog geen rijbewijs hebben is een low-budget verhuizing interessant. Op het moment dat u de inboedel ingepakt heeft, kan ons verhuisbedrijf in Limburg voor het vervoer van de ingepakte inboedel zorgen. Pakt u de verhuisdozen zelf uit in uw nieuwe woning, of laat u dit door onze verhuizers doen?

 Het laten uitvoeren van kleine klusjes door ons verhuisbedrijf in Limburg

Naast het in- en uitpakken van uw verhuisdozen en het vervoeren van uw inboedel, kan ons verhuisbedrijf in Limburg u ook van dienst zijn met verschillende kleine klusjes. Denk aan het schoonmaken van uw huisraad voordat u dit inpakt, het ophangen van uw lampen of schilderijen in uw nieuwe woning, enzovoorts. Ook voor het inrichten van uw woning kunt u op de hulp van onze verhuizers in Limburg rekenen. Zeker voor senioren kan een verhuizing soms behoorlijk zwaar zijn! Wij proberen u de hulp te bieden die u in dit geval verlangt.

De prijs is uiteraard afhankelijk van de hoeveelheid huisraad en allerlei omstandigheden. Om hiervoor een prijs te kunnen noemen komen we graag bij u thuis om een vrijblijvende offerte te maken.  Via de offertebutton kunt u eenvoudig een vrijblijvende offerte opvragen.

 

 

Offerte aanvragen?

Vraag vrijblijvend een offerte aan voor onze diensten.


Waarom

  • Gratis vrijblijvende offerte
  • Eén aanspreekpunt
  • Gespecialiseerd in kleinere verhuizingen
  • Extra aandacht voor senioren
  • Gratis verhuisdozen
  • Gratis verhuisverzekering
  • Verhuisliften service
  • Eigen inboedel opslag
Bellen