Ervaren verhuisbedrijf in Roermond nodig?

Bel Rik Dieteren!

Heeft u de hulp van een ervaren verhuisbedrijf in Roermond nodig? Rik Dieteren helpt u graag op weg bij het verhuizen van uw inboedel, het leeghalen van uw woning of het tijdelijk stallen van uw spullen. Ons verhuisbedrijf in Roermond helpt u zowel bij kleine, als bij grote verhuizingen! Denk bijvoorbeeld aan de verhuizing van uw inboedel van het ene naar het andere appartement, verhuizingen van de inboedel van bedrijfspanden, schoolverhuizingen, enzovoorts. Terwijl wij uw inboedel verhuizen, kunt u zich bezighouden met het regelen van het papierwerk voor de verhuizing, het schoonmaken van uw nieuwe woning, of bijvoorbeeld het verven van de wanden in uw nieuwe huis. Om te voorkomen dat verhuisdozen tijdens het verhuizen in de weg staan kunt u er bij Rik Dieteren ook voor kiezen om uw inboedel tijdelijk op te slaan in onze opslag in Roermond.

Tip: ga je als student verhuizen naar een andere studentenkamer of vanuit je ouderlijk huis naar een studentenkamer? Onze ervaren verhuizers in Roermond helpen ook studenten bij het verhuizen van hun inboedel! Zo hoef je hier zelf geen aanhangwagen of busje voor te huren.

Een totaalpakket van verhuisbedrijf Rik Dieteren

Ons verhuisbedrijf in Roermond biedt woningbezitters een totaalpakket aan, zodat u zelf geen omkijken meer naar uw aanstaande verhuizing heeft. Dit totaalpakket omvat onder meer het inpakken van uw huisraad, het transporteren van de huisraad en tot slot het uitpakken van de huisraad in uw nieuwe woning of appartement. Tijdens het inpakken van uw huisraad maken wij gebruik van zelf ontworpen ProtectionQuilt dekens en Biyomap schilderijhoezen, om te voorkomen dat uw huisraad beschadigt tijdens de verhuizing. Op verzoek kunnen we u tevens kledingboxen, specifiek gericht op hangende kleding, inpakpapier, tape en stiften leveren om het inpakken van uw inboedel makkelijker te maken.

Naast de mogelijkheden van ons totaalpakket kunt u er ook voor kiezen om uw huisraad zelf in te pakken, eventueel met hulp van uw familie, vrienden of kennissen. Wij zorgen er in dit geval enkel voor dat de huisraad heelhuids naar uw nieuwe woning wordt vervoerd. Heeft u vragen over de mogelijkheid om de inboedel zelf in en uit te pakken, maar door ons verhuisbedrijf in Roermond te laten vervoeren? We staan u graag geheel vrijblijvend te woord!

Verschillende extra mogelijkheden bij een verhuizing

Verhuisbedrijf Rik Dieteren richt zich niet alleen op het in- en uitpakken van uw huisraad en het vervoeren ervan. Ook kunnen we u helpen bij het schoonmaken van de huisraad voordat u dit inpakt of in laat pakken, het ophangen van lampen, schilderijen en andere voorwerpen in uw nieuwe woning en zelfs het inrichten van dit nieuwe huis. Zo heeft u hier zelf geen omkijken meer naar en hoeft u niet met de zware meubels te sjouwen.

Na de verhuizing van uw huisraad in Roermond kunt u uw oude woning zelf schoonmaken, of laten schoonmaken door onze ervaren verhuizers. Zo maken de woning in dit geval klaar voor de eindinspectie.

Vraag een vrijblijvende offerte aan


Waaromrd

  • Gratis vrijblijvende offerte
  • Eén aanspreekpunt
  • Gespecialiseerd in kleinere verhuizingen
  • Extra aandacht voor senioren
  • Gratis verhuisdozen
  • Gratis verhuisverzekering
  • Verhuisliften service
  • Eigen inboedelopslag
Bellen