Woningontruiming

Een totaal concept van woningontruiming op vrijwillige basis.

Wij werken samen met goede doelen en proberen zoveel mogelijk goederen een tweede leven te geven.

Wij verzorgen woningontruiming op maat en het bezemschoon opleveren van de woning. De situaties waar wij ingeschakeld worden is meestal na het verhuizen of overlijden. Ook bij het leegruimen van woningen van mensen met een verzamelwoede bieden wij een helpende hand. Wij doen geen gedwongen huis uitzettingen / woningontruimingen en werken niet voor deurwaarders.

Wij willen en kunnen onze klanten geheel ontzorgen bij het opleveren van een woning. Alle inboedel wordt op zorgvuldige wijze door ons verwijderd en zoveel mogelijk hergebruikt. Nog bruikbare inboedel en kleding gaat in veel gevallen naar goede doelen als het Leger des Heils, kringloopwinkels en sociaal maatschappelijke instellingen. Wij leveren de woning bezemschoon op volgens de eisen van de verhuurder, eigenaar, familie of makelaar. Indien gewenst en nodig voeren wij ook kleine herstelwerkzaamheden uit. U kunt hierbij denken aan schilderwerk, stucwerk of andere klus werkzaamheden. Van inboedel hergebruiken tot afval wegbrengen, van vloerbedekking verwijderen tot het plafond texen / witten, van bezemschoon tot een specialistische schoonmaak.

Wij werken met een tal van partners samen. Het kan zijn dat wij goederen leveren aan een van onze partners. U kunt hierbij denken aan het  Leger des Heils voor alle textiel en kleding, kringloopwinkels voor alle te hergebruiken goederen. Bij inboedel waarbij wij twijfelen of het antiek is schakelen wij een veilinghuis in. Verder werken we nauw samen met thuiszorgorganisaties, gemeenten, woningbouwverenigingen, makelaars, begrafenisondernemers, notarissen, bewindvoerders, etc.

Ons enthousiaste team bestaat uit ervaren team en werken voornamelijk in regio Limburg. Buiten regio Limburg werken wij samen met andere gerenommeerde woningontruimings bedrijven. Zo kunnen wij u in het hele land van dienst zijn.

Onze organisatie hecht bovendien veel waarde aan kwaliteit en vragen daarom altijd uw eerlijke mening over onze werkzaamheden.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Aanvragen

Waarom

  • Gratis vrijblijvende offerte
  • Eén aanspreekpunt
  • Hergebruik van goederen
  • Oplevergarantie
  • Milieu bewust afvoeren van afval
  • Bemiddeling bij verkoop van inboedel
  • 24 uurs service / Spoedontruimingen
  • Gecertificeerd asbest herkenner
  • Eigen inboedel opslag
Bellen