RIK DIETEREN ALS PARTNER

Regelmatig wordt RD ingeschakeld door bedrijven of organisaties die voor hun klanten op zoek zijn naar een aanvullende dienstverlening. Voor hen verzorgen wij de woningontruiming of verhuizing precies zoals zij het voor ogen hebben. Wij nemen onze rol als partner zeer serieus. Samen streven we naar hetzelfde doel: een zo goed mogelijke oplossing voor de klant.

Dienstverlening op maat

Dienstverlening op maat, dat is waar RD voor staat. Wij zijn het verlengstuk van onze partners. Desgewenst kunnen wij direct contact opnemen met de klant om onze partner te ontlasten.

Verlengstuk

Al veel zakelijke partners kozen voor RD als verlengstuk van hun dienstverlening. Vanwege onze professionele aanpak, maar ook omdat zij altijd op ons kunnen bouwen. Wij hebben een schat aan ervaring en beseffen als geen ander hoe belangrijk het is om zorgen uit handen te nemen.

Een greep uit onze zakelijke partners:

Duidelijk en eerlijk

RD kiest voor een duidelijke en eerlijke aanpak. Wij maken altijd een afspraak voor het vrijblijvend opstellen van een offerte. Daarin beschrijven we tot in detail welke onderdelen zijn opgenomen. We werken op basis van aannamen. Zo weten onze partners en hun klanten precies waar zij aan toe zijn.

Werkt u nog niet met ons samen, dan komen wij graag bij u langs om ons voor te stellen en kennis te maken met u en uw werkzaamheden.

Bellen